Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

22. nov. 2010

Hem estat parlant molt de fulles, i nervis, i estructures o figures que trobem tant a dins del nostre cos com a fora. Hem treballat aquestes figures en moviment, amb l'ajuda de diferents imatges i música.
Hem vist molts arbres - arbres pintats, arbres que tenen forma de dona- i n'hem fet uns de molt divertits. Aquí el nostre bosc d'avets. Nevat.
Alguns no hauran tingut la oportunitat de vestir el seu arbre, perquè aquesta espuma s'engrogueix en qüestió de dies.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar