14. maj 2011

Classe en punxa



Exploravem, ahir, entre d'altres coses, el món de les punxes i les formes punxegudes. Abans de veure imatges vam fer un exercici de consciència corporal que consistia en col.locar un o més dits en punxa sobre l'esquena de l'altre i donar-li temps per sentir i mirar d'endevinar quants dits tenia sobre l'esquena. Després vam mirar imatges i vam parlar del món de la punxa. Al final vam treballar amb punxons, que ningú dels petits havia vist abans. Em dóna la sensació que això dels punxons pot funcionar en molts contextos diferents.
El primer quart d'hora de la classe el vam dedicar a parlar de què podem fer i què no podem fer a la classe. Ens vam mirar, vam aterrissar. Ho hem de fer més sovint, penso ara. Els va ajudar a apropar-se (a ells mateixos, als altres, a mi).
Amb els grans vam fer el mateix exercici de consciència corporal i molts d'altres relacionats amb aquest, entre ells un treball amb pedres que també va permetre un nivell de concentració diferent. Després d'això vam poder treballar sobre la narració en grup d'una història presentada en imatges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar