Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

18. jun. 2012

Divendres passat vam celebrar l'estiu a casa de'n Lluís, la Charlotte, l'Emma i l'Aksel. Com fem cada any. M'agradaria presentar aquest video que he fet de la festa donant les gràcies als amfitrions que la fan possible any rera any -taules amunt, taules avall, graella, carbó, ara vull això ara necessito allò, etc.

Gràcies.

I gràcies a tothom per les col.laboracions vàries, el menjar i la presència. I la complicitat.

No vaig poder retratar a tots els nens. Me'n falten molts. Em sap greu, però no vaig donar l'abast. Si voleu, podeu enviar-me fotos i les publicaré al costat d'aquest post. Fins divendres que ve!


1 kommentar: