25. nov. 2012

Tigres elàstics

A les classes de petits i mitjans de divendres passat vam treballar el món de les coses i les persones estirades i estirables. Primer ho vam fer des del cos, estirant-lo i arronsant-lo coordinant el moviment amb els sons allargats o escurçats de la meva harmònica. Estirats de panxa enlaire estiravem els braços, les cames,  els dits, i estirats de panxa a terra estiravem i arronssavem tot el cos, a poc a poc i de pressa. Per parelles, ens estiravem els uns als altres, amb la mà, amb el peu, amb el colze. Estiravem, empenyíem, i tornavem a estirar.  
Vam parlar de les tantes altres coses que ens podíem estirar (els cabells, les orelles, la pell, les parpelles, els mitjons, el coll, la roba...etc) i vam parlar de què vol dir ser un estirat -això últim amb els mitjans. Vam mirar fotos de gats estirats i vaques estirades, cabells estirats, paper de water que s'estira, xiclets enganxats a la sabata, i arbres que s'estiren amunt i amunt i que es diuen xiprers. 
Amb els mitjans vam reflexionar sobre el tema de l'elasticitat, i vam acabar concloent que els tigres són elàstics perquè després d'estirar-se en diferents direccions i des de diferents parts del cos, tornen a lloc.
Aquí una foto d'uns quants de la classe de mitjans amb unes bosses de plàstic blaves que, com que porten un elàstic, s'aguanten.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar