21. jan. 2013

Un tema de pes

Les dues primeres classes del 2013 han girat entorn del tema del pes. Divendres passat vam treballar amb el mateix material tots tres grups adaptant el grau de dificultat a cada edat. Vam sospesar, que vol dir que vam medir el pes amb el cos. Vam parlar de coses lleugeres i no tant lleugeres i vam intentar ordenar una sèrie d'objectes que jo prèviament havia embolicat del més lleuger al més pesat.
Entre altres coses. També vam parlar de cors, de pulsacions, óssos que pesen molt i que tornen de donar un vol pel bosc i troben una nena a casa seva i vam treballar amb els saquets liles que sostenim sobre diferents parts del cos mentres ens movem o col.loquem sobre els ulls per relaxar-nos i escoltar una història, mentres mesurem el pes del nostre propi cos.


La sèrie d'objectes de pesos diferents:



Pels curiosos, aquí una foto del que hi havia a dins, i no us vaig deixar descobrir:



Aquest sac de cigrons secs pesa 300grams, més o menys el que pesa el cor d'un adult.


Un parell de fotos (borroses) del procés. Sort que aviat tindrem més llum, i podrem fer fotos decents. L'hivern es fa llarg.






2 kommentarer:

  1. Super! El concepte era molt bo. Em va semblar que l'espai se'ns quedava petit l'últim dia: la idea de que els adults es tapessin els ulls podria haver provocat accidents ;-)
    El sac de cigrons secs pesava 300 GRAMS

    SvarSlet
  2. Ai si! Ara ho canvio això dels 300kg!!! Qui ets??? Mireia

    SvarSlet