Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

20. maj 2013


3 kommentarer:

  1. La dansa expressionista nòrdica deu ser que practicava Pina Bausch en ls seus muntatges, i potser la que es practica en el centre on tu vas a fer entrenamets, oi?

    SvarSlet
  2. Si, el treball de la Pina està molt influenciat per de l'expressionisme alemany. El centre on jo vaig a fer entrenaments....no sé ben bé a quin et refereixes. Però es pot dir que el treball de la Pina ha marcat el desenvolupament de moltes disciplines i clarament el de la dansa de manera que ara no es pot parlar de dansa sense parlar de la Pina, com si diguéssim. Gràcies pel teu comentari! ;)

    SvarSlet
  3. Que bé que us ho passeu, a veure si d'aquí un temps jo també puc venir ;)

    SvarSlet