Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

10. jul. 2013Aquí podeu llegir un article que m'han publicat a un nou blog, Patufets al món, que vol ser una plataforma que aglutina recursos per l'aprenentatge del català i per la transmisisó de la cultura catalana a nens i nenes que no viuen a Catalunya. La idea és que jo vagi fent col.laboracions esporàdiques a l'apartat d'Opinions del blog. Aquesta és la primera, i és una mica la presentació del projecte La Geganta.

Per altra banda, aquí podeu escoltar-me en una entrevista que em va fer el Biel Cadilla del RAC1 per a un programa que es titula Els veïns de dalt. La raó per la qual em van contactar i em van fer l'entrevista va ser La Geganta, també, però -ja ho veureu- em van fer preguntes diverses, i algunes no tenen massa a veure amb les classes.

Ara si, ens veiem el 23 d'agost!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar