Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

27. sep. 2013

Divendres dia 6 de setembre en Marc era amb nosaltres. En Marc és el meu germà. Jo, quan tinc la familia aquí dalt, els faig treballar a la classe de català. I en presumeixo.
La guitarra de'n Marc ens va acompanyar en moltes ocasions durant la classe. Ens va acompanyar quan cantavem les cançons que cantem sempre, i en la narració d'un relat que presenta una llista llarga d'animals petits. En Marc feia un so que representava cada animal, un so que havíem de recordar i després identificar.
Amb alguns dels grups vam introduïr algunes unitats noves, que anirem repetint durant la tardor: el joc de la pedreta corre i passa, l'exercici de l'elàstic, l'exercici dels puzles "Jo tinc i em falta", la cançó del vent...etc. Tot això ja ho documentaré més endavant.
Aquí unes quantes fotos dels exercicis i danses amb en Marc:2 kommentarer:

  1. Molt bonic. Ja sou 12 a la classe dels petits i se us veu feliços. Ens falten fotos de les altres classes.

    SvarSlet
  2. Ai perdó, ara també veiem fotos de la classe dels mitjans

    SvarSlet