Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

1. nov. 2013


Els soldats venen de França
i no saben el camí.
Allà dalt de la muntanya ens hi girarem així:
tururut! mare caseu-me,  
tururut! filla no puc,
tururut! mare vull faves,
tururut! faves amb suc.

I el clàssic de les pometes, que sembla que res, però els permet anar aprenent a fer el canvi entre conectar amb el grup o desprendre's del grup i conectar amb ells mateixos.
Les fotos no valen res, ja ho sé. Però no hi ha res a fer. D'ara, i fins el mes de maig, totes les fotos seran borroses. És que a l'hivern, aquí, no hi ha llum.

2 kommentarer:

  1. Nosaltres valorem molt més el que mostren les fotos que el com són tècnicament i aquestes diuen molt de com us ho passeu bé pares i nens.

    SvarSlet
  2. Faves amb suc?! Nena, aquesta no la sabia jo, m'has d'ensenyar cançonetes eeeeh ;)

    SvarSlet