17. dec. 2013

Lluís Carbó






Si voleu sentir en Lluís Carbó, de Can Sacot, cantant El Cant dels Ocells, aquí el teniu. Ell va aprendre aquesta cançó amb un grup de nois del poble, voltant per les cases on els donaven ous i diners quan passaven les caramelles. Cantaven goigs, sobretot. Ell tocava la pandereta.
La Barbara Van Hoestenberghe, que ja sap la que hem organitzat amb el seu enregistrament i té uns quants dels nostres ocells penjats en el seu blog, m'ha passat el link. És el link d'una web que porta el títol de Cançons i músiques dels avis, i des de la que es recull música i cançons apreses oralment pels avis i àvies de les comarques gironines. Hi trobareu cançons amoroses, picaresques, religioses, històriques, de bressol, polítiques...aplegades ja sigui a partir d'entrevistes o de col.laboracions externes.

Gràcies Barbara
i Bon Nadal a tothom! fins divendres dia 10 de gener!


2 kommentarer:

  1. No pot ser que no vegem més la Montse a les fotos, tot i que s'entén perquè els seus fills ja són grans. Esperem veure't quan vinguem a KVH Montse i que us continueu comunicant amb la Mireia. I que continuï venint a les festes. Una abraçada molt forta, Montse

    SvarSlet
  2. Preciosos, preciosos aquests ocells. No em canso de mirar-los i cada vegada els veig més gràcies

    SvarSlet