Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

29. sep. 2014Ja hem inaugurat la biblioteca!! Només hi ha una biblioteca de llibres infantils en català en tot København. I és la NOSTRA!!!
Us penjo unes quantes fotos de la festa de inauguració. Si els que vau venir en teniu d'altres (segurament millors) no dubteu en enviar-me-les.


Els primers van entrant. La Montse rep a tothom i va registrant els llibres.
L'escena inaugural!


L'Otto petit i la Cecília tallen la cinta!!
I escales avall cap al celler, on hi tenim la biblioteca. Els grans (l'Adrià i l'Aksel) llegiran un parell de llibres pels més petits.Berenar i clausura :)
...aaaah!!!  i el targetó del Cayu, que anirà a dins dels llibres i que ens servirà per portar el control dels préstecsApa. Inaugurada.

Avis, àvies, tiets, tietes, cosins, cosines, amics i amigues que viviu a Catalunya: s'accepten donacions!!!!.... també els hem demanat als Reis d'Orient que col.laborin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar