Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

11. okt. 2014

Pels que no ho sabeu, aquí a Dinamarca hi ha tradició, quan arriba la tardor, de fer animalons amb castanyes (kastanjedyr). Normalment es fan servir castanyes i llumins. Nosaltres a classe hem agafat la idea, però en comptes de llumins hem fet servir elements que hem trobat al bosc (branquillons, aglans, tota mena de closques, fulles...etc). Us penjo un bon grapat de fotografies dels ninots-esculptures que hem fet. He jugat a posar títols, jo...teniu altres propostes?
la serp de Manlleuhivernforçutpiratacucotaesquirolstortuga i insecte
passejant el gosembarbussamentfent equilibrisla barca de'n Joanel meu millor amicpallassaabellagirafaestiratsocell  paó reialsense títolinsecte soldat de l'Otto, que l'Otto es volia emportar a casa
i aquestes són les darreres creacions aquí casa, abans de recollir tota l'escampada...I ara penjo un altre grapat de fotos que vaig fer -sobretot divendres- mentre feiem l'exercici de l'imant, que tornarem a repetir després de les vacances.


1 kommentar: