Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

16. okt. 2016
Segon diumenge del semestre. Amb el grup de grans anem a la Cinemateket (la Filmoteca d'aquí), on disposem d'un estudi de gravació durant dues hores. Hi elaborem dos curtmetratges senzills i juguem a fer de directors, ajudants de direcció, editors, actors i actrius. I tot, en català. I ens n'ensortim!
 
Aquí us penjo unes quantes fotos del procés. Les va fer la Clara, que sort que va venir a donar-me un cop de mà. 

I si voleu veure els curts, cliqueu aquí. (És un dropbox on hi ha penjades aquestes mateixes fotografies i quatre videos: els dos curts en dues versions cada un, una versió amb efectes de so i l'altra sense. La Clara ho va fer així perquè sobretot al curt Tenim convidats la música es menja les rèpliques).

Els títols: El cotxe del papa i Tenim convidats.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar