Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

4. apr. 2017


Anem explicant el Pinotxo.

Fa un parell de divendres explicavem el capítol en el que el Pinotxo es deixa enredar per un gat i una guineu, que li fan creure una colla de tonteries per prendre-li les cinc monedes d'or que té i que vol fer servir per comprar una nova casaca al pare i un nou abecedari.

La guineu i el gat li parlen del camp dels miracles, i li fan creure que si hi plantes monedes d'or i les regues amb dos càntirs d'aigua de la font, l'endemà hi tens un arbre carregat de monedes. I ell s'ho creu.
Amb el grup de petits -amb qui havíem parlat d'arbres i visionat arbres dibuixats/pintats per diferents pintors, vam fer troncs de paper d'embalar. I amb el grup de mitjants els vam acabar de fer créixer. Amb l'ajuda de'n Cayu i els tres colors primaris.Ingen kommentarer:

Send en kommentar