15. dec. 2017

L'Alba Nadal

Diumenge 5 de novembre vam fer la tercera sessió del curs amb el grup de grans, ben agafats de la mà d’Alba Nadal, una ballarina catalana que després de fer estudis a Manresa i Barcelona i passar per Madrid i Londres, va arribar a København el 2004 per ballar amb la companyia del teatre reial de la ciutat. L’Alba va fer per manera que tot el grup poguéssim accedir a l’interior del Det Kgl Teater (el Teatre Nacional), un edifici emblemàtic del 1748 que està situat a Kongens Nytorv. Amb l’Alba vam recórrer l’interior de l'edifici de dalt a baix, vam fer gimnàs, vam ballar, i vam parlar sense parar durant tres hores fantàstiques! 

Vam començar la ruta al seu camerino, vam passar per el rereescena, l’escena, la platea i les llotges, l’espai on es construeixen les escenografies, el taller de vestuari, l’escola de ballet, i vam acabar a les sales d’assaig i els estudis, on vam jugar i ballar una bona estona.

Hi ha pocs nens d’aquesta ciutat que hagin tingut la oportunitat de fer un viatge per l’interior d’aquest edifici tant emblemàtic, i en aquestes condicions. Jo li estic infinitament agraïda a l’Alba, i em sembla un gest de generositat infinita, el seu.

La sessió de desembre i última del 2007 va girar entorn del Trencanous, ballet que es programa en el teatre cada Nadal i en el qual balla l’Alba. Vam parlar de l’argument i de la música romàntica, vam dibuixar escenografies possibles i vam menjar pastís de xocolata i nous. Al vespre, preparadíssims i satisfets, vam anar a veure la funció amb els pares i ens vam mirar l’Alba ballar, de lluny.


Us deixo amb un feix de fotografies de la sessió de novembre. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar