Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

29. mar. 2018

A la sessió de grans del mes de març aprenem moltes coses sobre el hockey sobre gel i aprenem a patina sobre gel de la mà del canadenc Greg Soneff, que una servidora va traduint al català amb l'ajuda d'Oriol Cervantes, pare de la Maria. La sessió inclou presentació teòrica a càrrec del mestre Soneff i classe magistral pràctica sobre el gel. Disposem d'una sala del club per treballar, i després sortim a la pista.

Greg ens va cuidar moltíssim: grans explicades, paciència, patins nous de trinca, sala del club per nosaltres sols, berenar saníssim a l'arribada, llet amb cacao després de patinar i bon humor. Una delícia. Mil gràcies!!!!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar