Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

29. mar. 2018

Per falta de temps, he dedicat poques línies al grup de petits i mitjans, aquests dos últims semestres. Anem fent classes regularment, cada divendres de la vida, i van sortint coses noves.
Ara mateix amb els mitjans estem treballant -de forma molt lliure- el conte d'Alícia al País de les Meravelles. Fa un parell de divendres, per exemple, parlàvem d'animals fantàstics, de somnis i de coses estranyes. I arrel d'això vam crear les nostres criatures estranyes. Ho vam fer a partir d'un llibre curiosíssim que jo tinc a casa: El Fabulós Almanac de la Fauna Mundial - Animalari Universal. És un llibre que físicament està partit/dividit en tres parts i que permet combinacions de caps, cossos i cues diferents. Aquí teniu uns quants dels animals que vam fer.
I amb els petits, que és un grup que creix i creix com el nas de'n Pinotxo, l'altre dia feiem titelles!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar