Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

28. feb. 2013


LES MEVES FASCINANTS PILOTES GROGUES....em pregunten que d'on les he tret i on les he comprat, perquè a molts dels nens que venen a la classe els comença a fer gràcia que jo sempre segui sobre una pilota inflable i mig inflada. Ara en volen, i demanen als pares que els en comprin una d'igual.

PARES! Això si que ho heu de comprar!!!!...és un invent fantàstic, immillorable, sobretot per nens com els nostres!... que els tenen asseguts tantes hores al dia en cadires horribles que els adormen l'esquena i les articulacions de les espatlles, el coll, i la cadera. 
Feu el favor de comprar-ne una, si us la demanen!!

Les meves pilotes grogues són de WESCO:
http://www.wesco-group.com/download/Catalogues/2012/0_6_DA_2012/?SiteId=186620#/806
ww.wesco-group.com/download/Catalogues/2012/0_6_DA_2012/?SiteId=186620#/804


i se’n poden trobar de semblants (em sembla que són blaves i d'una altra marca) a:


....una que que ara està a bon preu!!!
http://shop.denintelligentekrop.dk/product.asp?product=91

Ingen kommentarer:

Send en kommentar