Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

23. jun. 2017
Us deixo amb unes quantes fotos d'una de les últimes classes d'aquest curs. Va ser, tant amb el grup de petits com amb el de mitjans, una classe una mica especial perquè amb l'Elisenda, que ara s'encarrega de La Biblioteca juntament amb l'Iñaki, vam fer entrega de carnets -que han quedat molt divertits- i vam explicar contes. Amb els mitjans vam fer el primer exercici de lectura d'un text que ja tots coneixem i que hem cantat moltíssimes vegades.

I amb això tanco el curs. El primer curs al local de Danasvej, amb finestres grosses, terra blau i coixins de colors. Bon estiu a tothom!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar