Om mig

Mit billede
Les sessions de PSICOMOTRICITAT I LLENGUATGE que des del 2008 imparteixo aquí a Copenhaguen són un espai on fer ús del català fora de l’àmbit familiar, i una oportunitat de compartir l' aprenentatge amb altres families catalano-daneses. El que a mi em resulta fascinant és ajudar a aquests nens i nenes a ampliar la seva capacitat de comprensió i expressió en català fent un treball que integri aquest procés amb altres processos essencials d’aprenentatge a nivell cognitiu, motriu i afectiu. En aquest sentit el treball de llenguatge es fa a través d’activitats molt diverses que pretenen potenciar i desenvolupar, per una banda, la memòria, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat perceptiva, associativa, representativa i simbòlica, i per altra banda pretenen estimular i afinar la consciència corporal, la coordinació, el ritme i els sentits. Totes les activitats que proposo pretenen crear un marc on els nens i nenes puguin prendre consciència de si mateixos, reconèixer com a propis els propis pensaments i emocions, i establir els propis límits. En aquest blog faig registre de les activitats que anem fent i de les experiències i reflexions que se'n desprenen.

19. jun. 2011

Fa un mes que feia la darrera entrada, ara me n'adono. Últimament ha estat difícil seure i dedicar estones al blog. Espero que a partir d'ara pugui estar present, altra vegada, com ho havia estat. Aquí us penjo algunes fotos de la festa que vam fer a casa de l'Emma (les veurem totes divendres vinent), i us dono les gràcies.

Gràcies.

Tant la reunió com la festa que hem fet aquest estiu 2011 han estat un regal. Agraeixo enormement la vostra complicitat.

1 kommentar:

  1. Quina colla més maca que feu tots junts petits i grans. Felicitats a tots i a nosaltres, els avis perquè ho podem veure. Gràcies

    SvarSlet