20. okt. 2018

Worldpress PhotoEl passat 7 d'octubre vam anar a veure l'exposició de World Press Photo (Politikens Hus) i la de Nikolaj
Kunsthal Huskmitnavn: Tegn amb el grup de grans. 

A Politikens Hus vam començar amb una descripció en grup de les quatre fotografies que estan exposades a l’entrada de l’exposició: són totes quatre fotografies que han fet fotògrafs de premsa danesos. Tot mirant-les, vam treballar qüestions de vocabulari específic relacionat amb la composició de la fotografia i amb els temes que s'hi plantegen:
-       els refugiats (en aquest cas els rohingyas, i a partir de l’article de la Blanca Garcés 
-       els trastorns de la conducta alimentària, els hàbits alimentaris
-       el niqab i els costums relacionats amb la vestimenta
Arrel dels comentaris en grup, vam parlar també de com estructurar una presentació. Després, per equips, van encarregar-se ells de presentar altres fotografies que jo prèviament havia seleccionat i que plantejàven temes com el medi ambient i les conseqüències que el canvi climàtic té sobre la vida dels animals, els toros i els cursos de natació per a dones musulmanes a Zanzibar. 


A Nikolaj Kunsthal vam visitar l'exposició i vam comentar un llibre que recull les creacions que el dibuixant/artista Huskmitnavn fa combinant dibuix i manipulació del paper tot creant efectes tridimensionals.  Per acabar vam jugar a fer creacions com les de Huskmitnavn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar